Back to All Events

Clubreis 19-20-21 mei

19 en 20 mei                                                              Clubreis

 

 

 

Clubreis  19-20-21 mei 2018,

‘t Paviljoen Hotel Rhenen

We hebben gekozen voor een sfeervol hotel voor het weekendje weg.

‘t Paviljoen Hotel**** bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur op de bosrijke Grebbeberg, in Rhenen, centraal in Nederland. ‘t Paviljoen hotel beschikt over  comfortabele hotelkamers.

Ontspanning genoeg: In hun recreatieruimte vindt u o.a. een tafelvoetbalspel, Wilhelmina biljard, tafeltennis, kinderhoek.
Kom tot rust in onze sauna of een heerlijke massage!

Er is een ruime afsluitbare parkeerplaats. ‘t Paviljoen hotel bevindt zich op nog geen 10 minuten loopafstand van treinstation Rhenen met een directe verbinding naar steden als Utrecht en Amsterdam.

 Het stadje Rhenen kent iedereen omdat in de meidagen van 1940 (in 2015 was dat 75 jaar geleden) de slag om de Grebbeberg hier plaats vond. Rhenen is een aardig, 750 jaar oud stadje, uniek gelegen aan de Rijn en het zuidelijkste puntje van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Rhenen ligt, met een eigen treinverbinding naar Utrecht, in het centrum van Nederland en heeft de mooiste kerktoren van Nederland – en dat wist Rembrandt ook. De moeite van een bezoek meer dan waard!

Uiteraard gaan wij verder ons best doen, om van deze clubreis weer een succes te maken. Jullie kunnen zich inschrijven mits voorschot van 100€ voorschot op rek BE71 8538 4168 2469 met vermelding van je naam + lidnr + clubreis 2018   voor 25 Januari 2018.

Inschrijven of inlichtingen bij jo.missotten@ limburgsekeverclub.be of  annie.nulens@limburgsekeverclub.be

    LKc team

Later Event: February 23
Kaas en wijnavond 23 februari