Back to All Events

Clubreis 8 - 9 - 10 juni 2019


Clubreis  8 - 9 - 10 juni 2019,

 

We hebben gekozen voor een sfeervol hotel voor het weekendje weg.

Moers is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De Nederrijnse stad telt 102.923 inwoners. De stad ligt in het Regierungsbezirk Düsseldorf. Moers is de grootste stad van Kreis Wesel. Heden ten dage is de stad mede bekend vanwege het jazz-georiënteerde Moers Festival dat sinds 1972 jaarlijks plaatsvindt. Het huis Niederrhein in Moers is een Duits huis, dat terugkijkt op een 30-jarige traditie. De gastvrijheid is bij ons in het gezin. Samen met onze medewerkers geven we om het welzijn van elke gast. Ervaar het idyllische landschap rondom ons hotel in Moers. Talloze bezienswaardigheden, wandelroutes en prachtige meren wachten op u tijdens uw verblijf in Haus Niederrhein.

Het Haus Niederrhein is een veelzijdige ontmoetingsplaats voor elke ontmoeting: gezinnen met kinderen, motorrijders, fietsers of wandelaars - de regio aan de Neder-Rijn heeft voor iedereen iets speciaals.

Omringd door uitgestrekte weilanden, velden en talrijke meren, is ons huis in Moers een ideale plek voor iedereen.

Uiteraard gaan wij verder ons best doen, om van deze clubreis weer een succes te maken. Jullie kunnen zich inschrijven mits voorschot van 100€ op rek: BE71 8538 4168 2469 met vermelding van je naam + lidnr + clubreis 2019   Eindbedrag te betalen voor 1 Juni.

INSCHRIJVEN KAN NOG TOT 15 MEI

Inschrijven en of inlichtingen bij

jo.missotten@ limburgsekeverclub.be

of 

annie.nulens@limburgsekeverclub.be

Hotel Restaurant „Haus Niederrhein“

47445 Moers-Rheinberger Str.480

www.Haus-Niederrhein.de

 

Earlier Event: May 25
BBQ 25 mei 2019