Pasta Avond

Ondertussen hoort de Pasta avond al tot een jaarlijkse traditie. Met een 100tal inschrijvingen konden we aan de pasta avond beginnen, de zaal was mooi ingekleed en het buffet voor pasta stond al klaar wanneer we binnen stapte in de zaal van Terlogt. Heerlijke geuren van de gerechten konden we al opsnuiven, zodat je onmiddellijk een hongergevoel kreeg. Hier en daar een praatje doen over de voorbije clubactiviteiten en de komende activiteiten, en dan snel een plaatsje zoeken want Jo begon aan het welkomwoord. 

Het pasta buffet werd geopend en het was precies dat iedereen uitgehongerd was, al snel ontstond er een lange wachtrij. De mensen die ons passeerde hadden allemaal een vol geladen bord wat er zeer lekker uitzag. Trattair (Patrick)“bij den appel” had zijn best gedaan, lasagne, pasta van den appel (getomateerde roomsaus met spekjes), penne kip curry, pasta arrabiata (vegetarische) en spaghetti bolognaise. Allemaal één voor één heerlijk. Na de eerste ronde kon je, wie wou nog een tweede en zelfs nog een derde keer aanschuiven. 

Na dat iedereen zijn buikje vol had gegeten, werd alles netjes opgeruimd en konden de straffe of minder straffe verhalen beginnen. Met wat drank komen de tongen iets sneller los en aan sommige tafels ging het wat sneller dan aan andere. Het was een geslaagde avond en hopelijk kunnen we er volgend jaar weer bij zijn.

Tom LemmensComment